Fauglia

Fauglia

Fauglia heeft behouden de kenmerken van een typisch landelijk dorp, een getuige van een landbouw goed als verdwenen. Na de verwoesting van het kasteel, die plaatsvond in 1433 door de Florentijnen, werd de stad geleidelijk aan het structureren van zichzelf als we zien het vandaag, langs de top van de heuvel.

Op de enige weg die de stad met uitzicht op gebouwen en paleizen grotendeels gebouwd tussen de XVII en XIX eeuw, op het moment van de grootste bloei van het gebied doorkruist. Bezienswaardigheden zijn onder andere de kerk van San Lorenzo, het stadhuis en de oude kerktoren. Voor een bezoek aan de ondergrondse opslag van graan, recent gevonden in Market Square.

De omgeving biedt een aantal van de meest adembenemende panoramische uitzichten over de Pisan Hills. Het terrein is heuvelachtig, maar er zijn vlakke gebieden, zoals die rond de dorpen van de Valtra, bekend voor meubels, en Acciaiolo. In het verleden de meeste van de inwoners in de landbouw actief, vandaag de dag, terwijl de voortzetting van de productie van DOC wijnen, de belangrijkste activiteiten zijn de handel en de dienstensector in het algemeen.

Fauglia staat bekend om zijn villa’s, waar ze bleven edelen, geleerden en kunstenaars. Villa Omdat Onder deze opvalt, behoorde tot de actrice Marta Abba, die het genoemd in het geheugen van een toneelstuk van Pirandello aan haar opgedragen.

Een Fauglia Er zijn twee musea met betrekking tot de activiteit van twee bekende kunstenaars: Alvaro Marioni, schilder en graveur, en Giorgio Kiernek, post-Macchiaioli schilder die met zijn schilderijen hebben vereeuwigd op het omliggende platteland.

Di Pisaonline

Pisa-online.info è un portale turistico sulla città di Pisa è della famosa Torre pendente. Fa parte del network di portali su Pisa by www.pisaonline.it in rete dal 1996.

Centri termali Pisa

Terme di San Giuliano

Gli effetti benefici delle acque di San Giuliano Terme erano già noti in epoca etrusca e romana, quando furono costruite le prime strutture per lo...

Uliveto Terme

Uliveto Terme Nella stretta fascia pianeggiante che si estende tra la sponda nord dell'Arno e le pendici meridionali dei Monti Pisani si trovano le Terme...

Casciana Terme

Casciana Terme  Casciana Terme Casciana Terme, un tranquillo borgo tra le colline, un piccolo capolavoro di armonia come solo i toscani sanno fare.   Le...