Cultuur, natuur, gastronomie: een verleidelijke mix van ideeën en middelen.

Een microkosmos voor alle seizoenen en alle smaken.
Dus ik zou graag willen presenteren aan een vriend die me vroeg om erover te praten, de realiteit van Pisa en de provincie.
En ik zou het doen met voldoening, zelfs met een vleugje trots.
Ten eerste omdat het zou niet een "spot" onverdiende, maar de zuivere waarheid, en vervolgens omdat de "bouw" van een pakket van aanbiedingen om te blijven breed en gevarieerd als de huidige, heeft de provincie in de afgelopen jaren geloofd en werkte met overtuiging absoluut.
Zich bewust van de zeer rijke en vele toeristische roepingen in onze regio. In de eerste plaats, dat deel uitmaakt van het bouwkundig erfgoed: Ik heb het over de kunst steden en dorpen, natuurlijk, maar ook voor kerken en villa’s die worden gevolgd van de ene hoek van de provinciale grenzen. Een groot en waardevol geschenk, waarrond het museum heeft een brede, voortdurend in ontwikkeling en innovatie.
Cultuur, net als in andere centra in Pisa, van groot naar klein (San Miniato, Volterra en geleidelijk alle anderen), is vaste gast. Niet alleen als kunst, maar als een uitdrukking in het algemeen, "het mooie": de mooie en ook goed.
Dat wordt het dezelfde show, eten en wijn in de traditie van Pisa, die onlangs ontdekt in al zijn grootsheid door Italiaanse en buitenlandse bezoekers, is het toerisme uitgegroeid tot een wapen van verleiding van de meest effectieve van ons repertoire.
Een "toegevoegde waarde" waarvan het potentieel wordt uitgedrukt in het voordeel van alle soorten verblijf (traditionele en "nieuwe") waarvoor Pisa is bekend over de hele wereld: van vakantieoorden aan de kust van Marina en Tirrenia, boerderij, door een verblijf thermale baden in San Giuliano, Casciana en olijfgaarden, ontdek de pracht van het natuurpark van San Rossore.

Gino Nunes, voorzitter van de provincie

Di Pisaonline

Pisa-online.info è un portale turistico sulla città di Pisa è della famosa Torre pendente. Fa parte del network di portali su Pisa by www.pisaonline.it in rete dal 1996.

Centri termali Pisa

Terme di San Giuliano

Gli effetti benefici delle acque di San Giuliano Terme erano già noti in epoca etrusca e romana, quando furono costruite le prime strutture per lo...

Uliveto Terme

Uliveto Terme Nella stretta fascia pianeggiante che si estende tra la sponda nord dell'Arno e le pendici meridionali dei Monti Pisani si trovano le Terme...

Casciana Terme

Casciana Terme  Casciana Terme Casciana Terme, un tranquillo borgo tra le colline, un piccolo capolavoro di armonia come solo i toscani sanno fare.   Le...